Zuidplein 114A | 3083CX Rotterdam | Nederland

Retour voorwaarden

Retour voorwaarden

WILT U UW BESTELLING OM WELKE REDEN DAN OOK TERUGSTUREN?

U heeft in het geval van een scooter een bedenktijd van 30 dagen en in het geval van een ander artikel een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u u aangeven dat u de producten wenst te retourneren.

Bekijk hieronder de voorwaarden voor het retourneren of ruilen.

  • Als u uw artikel wilt retourneren is het belangrijk dat u ons dit laat weten door een verzoek email te sturen. Dat kunt u doen binnen de gestelde bedenktijd. Wij sturen u dan een retourlabel om bij uw retourzending te voegen.
  • Het is belangrijk dat het product in voor zover als mogelijk ongebruikte staat is als u dit retourneert. Retourneren kan tot 14 dagen (of bij scooters 30 dagen) na bovengenoemde aanmelding.*
  • Wij vragen u tevens om een retour aanvraag die u per e-mail hebt ontvangen, bij uw scooter of artikel te voegen. Zo weten we dat het uw retourzending is en kunnen we deze zo snel mogelijk afhandelen.

EXTRA VOORWAARDEN VOOR HET RETOURNEREN OF RUILEN VAN EEN SCOOTER.

*Als er op de scooter is gereden, en dat is meer dan noodzakelijk geweest om het product en de werking te beoordelen, dan kunnen wij deze niet meer voor de nieuwprijs verkopen. In dat geval kan het zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terug ontvangt en wij de waardevermindering inhouden. De scooter mag wel getest worden. Dit kan ook al bij ons in de showroom, voordat wij de scooter leveren.

Wilt u de scooter retourneren terwijl de scooter op naam is gezet dan rekenen we €99 bovenop de eventuele waardevermindering. De waardevermindering is afhankelijk van het aantal gereden kilometers.Vanaf 10 kilometer op de teller rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer. Is de scooter al op naam gezet? Dan rekenen we € 99 bovenop de eventuele waardevermindering, een gemiddelde van de waardedaling. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering als die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Voor  2e hands scooters zijn de retour voorwaarden niet van toepassing. Retourneren is alleen mogelijk als deze vermeld is bij aankoop factuur.

GEVOLGEN VAN HERROEPING

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij verzoeken u ook de bevestiging van de retour aanvraag mee te sturen met de producten.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening en bedragen €39 voor een scooter en voor alle overige artikelen (helmen, accessoires en onderdelen) €7.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht en bij het aangaan van de overeenkomst een financieringsovereenkomst met ons hebt gesloten, dan wordt deze financieringsovereenkomst automatisch ook ontbonden. U hoeft hier niets voor te betalen.

Retouradres:
Scooter Center Rotterdam
Zuidplein 112a-114a
3083CX Rotterdam

OP WELKE MANIEREN KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN OF RUILEN?

  • U kunt het artikel zelf terugbrengen naar onze vestiging te Rotterdam(Zuidplein 112a-114a ,3083CX Rotterdam).
  • U kunt het artikel per post terugsturen (n.v.t. bij een scooter). Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen. Wij sturen een retourlabel welke u op de doos plakt.
  • U kunt een scooter aanmelden om op te laten halen of om te wisselen door ons via onderstaand formulier.
  • U kunt een artikel aanmelden door het modelformulier herroeping ingevuld te mailen naar info@scootercenterrotterdam.nl
    Cart